۱-۶- جاذب های طبیعی…………………………………………………………………………………………………… ۷
۱-۷- ضایعات چای…………………………………………………………………………………………………………. ۸
۱-۷-۱- آماده سازی ضایعات چای بعنوان جاذب ۹
۱-۸- شبکه عصبی مصنوعی( ANN)…………………………………………………………………………………….. 10
۱-۸-۱ ساختار شبکه عصبی مصنوعی ۱۱
۱-۸-۲- تشابهات شبکه عصبی مصنوعی و بیولوژیکی ۱۳
۱-۸-۳- توابع محرک ۱۴
۱-۸-۳-۱ تابع محرک خطی ۱۶
۱-۸-۳-۲ تابع محرک لگاریتمی زیگموئیدی ۱۶
۱-۸-۴ الگوریتمهای آموزش شبکههای عصبی مصنوعی ۱۹
۱-۸-۵- یادگیری ………………………………………………………………………………………………………۲۰
۱-۸-۶- الگوریتم لونبرگ مارکواردت ۲۱
فصل دوم: مروری بر منابع
۲-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………… ۲۴
۲-۲- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد روش استخراج با فاز جامد ۲۵
۲-۳- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد جاذبهای کم هزینه ۲۸
۲-۴- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد استفاده از ضایعات چای به عنوان جاذب………………………………….. ۲۹
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………… ۳۳
۳-۲- تجهیزات………………………………………………………………………………………………………….. ۳۳
۳-۳- مواد مصرفی……………………………………………………………………………………………………….. ۳۳
۳-۴- روش آماده سازی جاذب ……………………………………………………………………………………………۳۴
۳-۵- فرایند استخراج…………………………………………………………………………………………………….. ۳۴
۳-۶- مدل شبکه عصبی مصنوعی …………………………………………………………………………………………۳۵
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………..۴۰
۴-۲- مدلسازی با شبکه عصبی مصنوعی…………………………………………………………………………………. ۴۰
۴-۳- بهینه سازی استخراج فاز جامد…………………………………………………………………………………….. ۴۱
۴-۴- آنالیز حساسیت ……………………………………………………………………………………………………..۴۸
۴-۴- مقایسه داده های آزمایشگاهی و شبکه عصبی ۵۰
۴-۴-۱- اثر pH بر استخراج ۵۰
۴-۴-۲- اثر مقدار جاذب ۵۱
۴-۴-۳- اثر غلظت شوینده بر استخراج ۵۲
۴-۵- بررسی عملکرد روش ۵۳
۴-۵-۱- منحنی کالیبراسیون ۵۴
۴-۵-۲- حد تشخیص ۵۴
۴-۵-۳- فاکتور تغلیظ ۵۵
۴-۶- آنالیز نمونه های واقعی ۵۵
۴-۶- نتیجه گیری ۵۶
فهرست شکلها
شکل ۱-۱ ساختار(a) یک نورون واقعی و ساختار (b) مدل یک نورون مصنوعی ۱۲
شکل ۱-۲ ساختار یک شبکه عصبی مصنوعی ۱۳
شکل ۱-۳ توابع محرک خطی ۱۶
شکل ۱-۵ تابع محرک لگاریتمی زیگموئیدی ۱۷
شکل(۴-۱) توزیع زیر مجموعه داده های (a) آموزشی، (b) ارزیابی و © آزمایشی ۴۴
شکل (۴-۲) ساختار ANN بهینه ۴۶
شکل (۴-۳) میانگین مربعات خطای آموزشی، ارزیابی و آزمایشی برای الگوریتم LM 47
شکل ۴-۴- اثر pH روی میزان استخراج یون منگنز ۵۱
شکل ۴-۵- اثر مقدار جاذب ضایعات چای بر استخراج یون منگنز ۵۲
شکل ۴-۶- اثر غلظت اسید نیتریک به عنوان حلال شوینده بر روی استخراج یون منگنز ۵۲
شکل ۴-۷- اثر زمان بر روی استخراج یون منگنز ۵۳
فهرست جداول
کاربرد ضایعات چای بعنوان یک جاذب ارزان قیمت جهت استخراج منگنز ...